torstai 19. marraskuuta 2009

Käpälien lämmittimiä

Osallistuin tänä vuonna sekä Sukkasatoon- että Lapaskuuhun.

Sukkasato onkin jo ohi. Satoni jäi aika surkeaksi, sillä sain valmiiksi vain kahdet sukat ja kahdet tossut.Yllä olevassa kuvassa olevat tossut on tehty jämälangoista ja värit ovat sen mukaiset.

Sukat on Nalle-langasta ja ihan perinteiset sukat ilman mitään kummallisuuksia.
Muuten tuo harmaan kirjava Nalle värjäsi sormeni neuloessani noita sukkia.Yllä olevat lapaset neuloin päivässä. Malli on keksitty omasta päästä samalla aikaa kun neuloin. Lankana on Gedifran Cashmerino.

Seuraavat lapaset tein Twilleys of Stamfordin Freedom Spirit-langasta. Kämmenselän palmikkokuvio on otettu japanilaisesta mallineulekirjasta.Vielä olisi mahdollisuus neuloa Lapaskuuhun lapasia tai muita käsien lämmittimiä. Tarvetta olisi kyllä muutamille kämmekkäille ja lapasille. Sormikkaista haaveilen, mutta niiden sormien neulominen yksitellen ei oikein tällä hetkellä innosta.

P.S. Tänään tuli värjättyä kaikenlaista Ashfordin happoväreillä ja uusi rukkikin nököttää tuolla olohuoneessa. Laitan kuvia tulemaan lähiaikoina. :)

3 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Nuo "Vapauden henki" -lapaset ovat varsinaiset ilopillerit!

Pirkko kirjoitti...

Aika hillitysti kerrot uudesta rukista, verrattuna moneen muuhun viimeaikaiseen rukkiuutisointiin :D Onnea uudelle poljettavalle!

Rina kirjoitti...

Pirkko, tuo on vasta alkusoittoa. Odotahan kun pääsen alkuun rukkipostauksissa....