lauantai 29. maaliskuuta 2008

Pikkuneuleita

Viime aikoina olen pääasiassa äheltänyt yhden tilaus villatakin kanssa. Se on vasta vaiheessa. Takakpl on melkein valmis. Seuraavaksi aion ruveta hihojen kimppuun ja sen jälkeen etukappaleiden.

Tässä muutama kuva siitä mitä olen viime aikoina saanut valmiiksi. Itseasiassa pipot valmistuivat Helmikuun lankahamstereihin. Olivat muuten ainoat mitä sain tehtyä. Veikkaan, että olen yksi niistä, jotka saivat vähiten lankaa kulutettua helmikuun aikana.

Ensimmäinen pipo. Ohje oli yhdessä SpinOff lehdessä yhden lammasrotu esittelyn yhteydessä. Numeroa en muista. Ohje ei ollut täydellinen vaan siinä oli lähinnä mallineule kaaviona ja jotain ohjeita esim. silmukkaluvuista jne. Lankana on Virtain villa 2-säikeinen t-harmaa, joka on värjätty kokenillilla.


Toinen pipo. Tämä oli sangen villi versio. Tässä on kolme lankaa päällekkäin Garnstudion alpakka, Schoeller&Stahlin sukkalanka ja itse värjätty Novitan Wool.Seuraavaksi on kuva huivista, jonka sain valmiiksi tänään. Se on neulottu Novita Rose-mohairista. Lanka oli mielyttävämpi kokemus kuin uskoinkaan. Sitä on hiukan jäljellä. Ehkä teen siitä pipon, jonka alareunaan teen myös Feather&Fan-mallineuletta.

2 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kauniita pipoja! Huivi myös :)

Limeadine kirjoitti...

Nättejä värejä! Varsinkin tuo eka hempeänpunainen. Ihan herkkumarjaväri!